Cum se îndepărtează stomacul și părțile laterale fără răni și consecințe

Părțile laterale și abdomenul reprezintă o problemă clasică la femei. În cazul încălcării dietei, sprijinindu-se pe alimente bogate în calorii și bogate în carbohidrați, depozitele de grăsime se acumulează în zona taliei. Problema este corectată în moduri clasice: schimbări în obiceiurile alimentare în combinație cu activitatea fizică. În acest articol, vom analiza cele mai eficiente abordări pentru a pierde burta și flancul de grăsime.

slăbind burta și părțile laterale ale fetei

Principii de bază pentru a scăpa de talia grasă

Problema cheie pentru majoritatea femeilor este o abordare dezechilibrată a pierderii în greutate. În căutarea unui corp tonifiat, recurg adesea la măsuri radicale: diete stricte stricante, activitate fizică intensă, dar nu ciclică. Efectele secundare ale acestei tehnici: eșecul metabolic și un set rapid de kilograme pierdute.

Pentru a îndepărta eficient burta și părțile laterale, ar trebui să urmați o abordare integrată și să combinați:

 • dieta echilibrata;
 • activitate fizică regulată;
 • somn plin sănătos;
 • muncă psihologică privind schimbarea obiceiurilor alimentare.

Când începeți să slăbiți, merită să vă amintiți că trebuie să vă concentrați asupra tuturor punctelor de mai sus și să nu neglijați unele dintre ele în favoarea unui singur lucru.

Eficacitatea pierderii în greutate depinde în mod direct de determinarea corectă a cauzei apariției grăsimii corporale.

Cauze ale părților agățate și acumulare de grăsime în zona taliei

Eficacitatea pierderii în greutate depinde în mod direct de determinarea corectă a cauzei apariției grăsimii corporale. De multe ori, vinovatul este nu doar un stil de viață nesănătos, ci și problemele fiziologice (perturbări hormonale etc. ). Pentru a afla factorii care provoacă obezitatea, este mai bine să consultați un medic.

Principalele motive pentru acumularea de grăsime în părți includ:

 • Stres constant În modul de stres permanent, activitatea organelor interne este întreruptă și pot începe cu ușurință perturbări hormonale, care afectează în mod direct fluctuațiile de greutate (atât în sus, cât și în jos). Mai mult, stresul mental constant, starea de spirit proastă și bunăstarea pot duce la alimentația necontrolată și la alimentația în exces, care afectează direct greutatea corporală.
 • Boli ale organelor interne. Locurile cheie din listă sunt: diabetul zaharat, tulburările glandei tiroide, sistemul cardiovascular. Aici este nevoie de ajutorul unui medic. Odată diagnosticat, va fi clar dacă boala este legată de creșterea în greutate.
 • Perturbări hormonale. Apar și la bărbați, dar mai des deranjează femeile în perioada postpartum, după administrarea de contraceptive orale. Un examen medical este, de asemenea, necesar aici.

Cunoscând motivele fiziologice ale creșterii în greutate, va fi mult mai ușor să pierdeți kilogramele în plus și să vă strângeți talia.

Principalele modalități de a îndepărta părțile laterale

Când începeți procesul de slăbire, nu uitați de regula de bază - o abordare echilibrată și cuprinzătoare. Ar trebui să vă concentrați asupra tuturor elementelor luptei împotriva excesului de greutate și nu doar asupra unui singur lucru.

Masaje și împachetări

Aceste tehnici au, mai degrabă, un efect cosmetic. Acest lucru nu înseamnă că nu afectează grăsimea corporală, dar nu afectează procesele metabolice care sunt direct legate de obezitate și pierderea în greutate.

Ajutorul pentru masaj și înfășurare corporală:

 • strângeți corpul;
 • conferă pielii prospețime și elasticitate;
 • îndepărtați excesul de lichid.

Va fi dificil sau aproape imposibil să scapi de excesul de grăsime fără exerciții fizice.

Exercitii fizice

Va fi dificil să scapi de excesul de grăsime fără exerciții fizice. Pe lângă arderea eficientă a caloriilor consumate, exercițiile fizice îmbunătățesc calitatea corpului, activitatea sistemului cardiovascular și accelerează metabolismul.

Exerciții de bază pentru talie și părți laterale:

 • Răsucire.

  Poziția de plecare este întinsă pe podea. Apăsăm partea inferioară a spatelui pe podea, ne îndoim picioarele la genunchi. La expirație, trebuie să rupi fesele și centura superioară a umărului de pe podea. Lomul rămâne strâns! Sarcina este de a atinge genunchii cu partea superioară a corpului. În acest proces, puteți utiliza diverse variații ale exercițiului: atingeți genunchii opuși cu coatele. Ar trebui să efectuați 3-4 seturi pentru 20-30 de repetări. Exercițiile fizice ajută la întărirea mușchilor abdominali, a abdomenului inferior și lateral.

 • Alpinist.

  Poziția inițială este scândura de pe coate. Asigurați-vă că corpul se aliniază într-o singură linie. La expirație, smulgem picioarele unul câte unul și le tragem la piept. Efectuăm 3-4 seturi de câte 10 repetări pentru fiecare picior.

 • Foarfece.

  Exercițiul vizează întărirea presei inferioare. Poziția de plecare este întinsă pe spate. Mâinile sunt lipite de corp. Ridicați picioarele, apoi aduceți-le împreună și întindeți-le de 20-30 de ori.

Când exersați de 3-4 ori pe săptămână, după 15 zile veți vedea primele rezultate. Puteți face exercițiile acasă.

Pentru o distrugere mai eficientă a grăsimilor, se recomandă exerciții fizice regulate în sala de gimnastică. Mușchii abdominali sunt întăriți nu numai dintr-o sarcină punctuală pe abdomen, ci și din exerciții complexe (genuflexiuni, alergare).

O dietă echilibrată stă la baza pierderii în greutate.

Dietă

O dietă echilibrată stă la baza pierderii în greutate. Depozitele de grăsime încep să fie distruse atunci când vă aflați într-un deficit caloric. Când intră în organism mai puțină energie decât este consumată, începe procesul de ardere a grăsimilor.

Cu toate acestea, regula de bază a dietei nu este postul, ci o dietă sănătoasă și hrănitoare. Esența sa este consumul de alimente care conțin carbohidrați „sănătoși", lent (cereale, legume), grăsimi vegetale saturate (nuci, pește), fibre (legume și fructe). Sarcina fetei este să renunțe la obiceiurile alimentare proaste și să dezvolte altele noi și utile pentru a le înlocui. Consumul următoarelor feluri de mâncare și produse este minimizat:

 • carne grasă și alte grăsimi animale (unt);
 • feluri de mâncare prăjite într-o cantitate mare de ulei;
 • produse de patiserie bogate, zahăr, ciocolată cu lapte;
 • sifon dulce;
 • pâine, conserve și cârnați.

Principalul sfat al nutriționiștilor atunci când slăbește: nu te forța, schimbă-ți obiceiurile alimentare treptat, nu neglija exercițiile fizice regulate, scapă de stres (dă-ți o odihnă bună de la muncă și dormi suficient). Respectați aceste reguli simple și stomacul plat nu vă va ține să așteptați.