Dieta lui Ducan

Produse Pierre Ducan pentru dieta sa și rezultatul pierderii în greutate

Pentru mulți rezidenți ai acestei sau acelei țări, supraponderalitatea este o problemă uriașă. Pentru unii, lupta cu el durează o viață întreagă, cineva „plutește" înainte și înapoi, pierzând și crescând din nou kilograme, dar unii își ating în continuare greutatea ideală și o păstrează cu toate eforturile pe tot parcursul timpului.

Iar pentru cei care s-au săturat să se uite la săgeata cântarului și să suspine cu disperare, incapabili să depășească stratul de grăsime de pe abdomen și celulita de pe coapse, există o salvare universală și aceasta este dieta lui Pierre Ducan. Ai auzit de ea? Da, poate că asta este tot, pentru că este popular în Europa, dar țările CSI fie nu știau deloc despre asta, fie au doar mici informații. Această dietă este o mântuire de orezul plictisitor, hrișcă, chefir și alte mono-diete, care dau o pierdere imaginară în greutate. Dieta este variată, este ideală pentru cei cărora le place să mănânce delicios, fără a fi leneși să-și gătească propria mâncare.

Deviza dietei este „Mănâncă cât vrei! "

Ispititor, nu-i așa? Se pare că mâncarea nu va fi un dușman, ci un asistent în lupta împotriva caloriilor și a grăsimilor, iar acest lucru este important.

Câteva cuvinte despre autorul dietei, trebuie să cunoști salvatorul mondial din kilogramele în plus? !

Pierre Dukan este un celebru nutriționist francez, un medic care studiază activ produsele și efectele acestora asupra organismului de 30 de ani. Lucrând la un astfel de concept, cum ar fi comportamentul alimentar, el a reușit să descopere secretul greutății ideale, precum și calea către atingerea acestuia.

Pierre Ducan este autorul a 19 cărți, care sunt fructele multor ani de experiență și practică, dar cel mai important este bestseller-ul său minune „Nu știu cum să slăbesc", care a fost lansat în 2011, dar este deja citit activ de toți fanii săi care doresc să slăbească fără a dăuna sănătății și pentru totdeauna! Cartea a fost tradusă în mai multe limbi și este vândută în peste zece țări din întreaga lume.

Dieta doctorului Ducan se bazează pe consumul de alimente proteice, care sunt ușor absorbite de organism și ajută la pierderea în greutate. În același timp, corpul este curățat, toate toxinele și toxinele sunt eliminate, metabolismul este excelent. Principalele produse ale dietei sunt carnea, peștele, legumele și, cel mai important, tărâțele. Cea mai atractivă și convingătoare este durata dietei, depinde de numărul de kilograme de greutate în exces, de timpul necesar pentru a pleca și de caracteristicile corpului tău.

Înainte de a începe dieta Ducan, merită să vă cunoașteți greutatea optimă, pentru care ar trebui să vă străduiți. Acest lucru se poate face folosind servicii ușor de găsit pe Internet. Veți putea introduce toți parametrii necesari (greutatea actuală, greutatea dorită, încercările de slăbire, înălțimea, sarcina etc. ) și obțineți cifra pentru greutatea ideală. După cum puteți vedea, totul este individual. În plus, veți primi o „riglă" care vă va ajuta să urmați dieta în etape: fiecare etapă va fi calculată în funcție de durata și pierderea în greutate, ceea ce vă va permite foarte ușor să controlați durata pierderii în greutate.

Deci, să trecem la etapele în care se împarte dieta Ducan. Sunt 4 dintre ele. Mai multe despre fiecare.

Etapa numărul 1 numită „Atac"

Pe baza numelui, se poate înțelege că vom ataca kilogramele în plus, provocând pierderea rapidă și semnificativă a acestora. Aceasta este cea mai scurtă și progresivă perioadă a dietei doctorului Ducan. Durata sa se calculează după cum urmează:

 1. Dacă 5 kg în plus sau mai puțin - „Atac" va dura câteva zile.
 2. Ai 5-10 kilograme în plus? Apoi vom ataca kilograme timp de 3-5 zile.
 3. Dacă mai mult de 10 kg sunt în plus, atunci etapa este întârziată cu 5-7 zile, bine, maximum 10.

În această perioadă, puteți mânca doar proteine: carne, pește, produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi și ouă. În tot acest timp, până la 6 kg de greutate pot merge fără prea mult efort.

Acum mai multe despre acele produse cu care vom ataca greutatea.

Puteți mânca:

 1. Orice carne slabă: vițel, iepure, carne de vită, carne de cal (toată carnea, cu excepția entrecotului și fileshki), iepure. Carnea de porc și mielul sunt tabuuri! Preparat fără un gram de ulei.
 2. Ficatul, rinichii, plămânii - orice carne de vită, vițel, organe de pasăre, precum și vârful limbii de vită.
 3. Orice pasăre, cu excepția unei rațe și a unei gâște, trebuie să fie fără piele.
 4. Șuncă fără piele cu un conținut de grăsime de 2 până la 4%.
 5. Orice pește, indiferent de metoda de gătit.
 6. Fructe de mare.
 7. Ouă, dar nu mai mult de 2 gălbenușuri, albul poate fi nelimitat. Dacă aveți un nivel ridicat de colesterol, reduceți aportul de gălbenuș la 3-4 pe săptămână.
 8. Produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi. De asemenea, puteți lapte praf 0% grăsime, dar nu mai mult de 3 linguri. l. într-o zi.

Toate acestea merită gătite fără a adăuga ulei și grăsimi, puteți mânca oricând doriți, oricât doriți, numărarea caloriilor nu are loc.

Unele alimente trebuie consumate cu moderatie:

 • cafea și orice ceaiuri;
 • oțet și sos de soia;
 • orice verdeață, semințe de chimion, maximum o ceapă și jumătate pe zi și alte condimente;
 • gelatină, praf de copt, drojdie și agar-agar;
 • o pereche de castraveți, poate fi folosită ca condiment;
 • suc de lamaie pentru dressing;
 • sare și muștar - foarte puțin, altfel excesul de apă nu va părăsi corpul;
 • înlocuitori ai zahărului fără calorii (nu fructoză, glucoză și sorbitol);
 • băuturi dietetice;
 • puteți mânca 8 bețe de crab;
 • uleiul mono poate fi folosit ca ulei de parafină (1 lingură. 1), deoarece nu are un conținut ridicat de calorii, învelește intestinele, permițându-i să-și normalizeze activitatea, iar scaunul se îmbunătățește. Nu utilizați pentru prăjire, nu încălziți, în mod ideal - dressing pentru salate.

În orice caz, este imperativ:

 1. Mănâncă 1, 5 linguri. l. tărâțe de ovăz pe zi.
 2. Gimnastică ușoară și plimbări zilnice de 20 de minute.
 3. Bea 2 litri de apă (ceai, cafea contează).

Dacă ai un gust prost în gură, nu-ți face griji cu privire la mirosul urât, acesta este un fenomen absolut acceptabil și indică faptul că ești pe drumul cel bun. Puteți trece la a doua etapă.

Etapa 2 - Alternare sau croazieră

Această etapă durează până când săgeata scalei vă arată cifra dorită, optimă. Particularitatea acestei perioade este că zilele proteice alternează cu zilele proteine-vegetale.

Dieta lui Pierre Ducan oferă alegerea alternativă independentă - 1/1, 2/2 sau 5/5. Pentru persoanele cu un exces mare de greutate, este indicat să adere la schema 5/5, pentru cei care au un exces mic, 1/1 este optim, deci va fi mai ușor pentru corp și pentru tine.

Lista legumelor interzise (amidon și nu numai):

Avocado, toate leguminoasele, fasolea verde, mazăre, porumb, cartofi, linte, măsline și măsline și toate tipurile de cereale și paste. Anghinarea nu a fost încă identificată în niciun grup de produse, astfel încât utilizarea sa ar trebui redusă la minimum.

Toate celelalte legume pot fi, doar morcovii și sfecla trebuie consumate în cantități mici, deoarece conțin zahăr. Pentru o schimbare, puteți include 1 lingură în dietă. l. pastă de roșii (ketchup), precum și iaurt 0% cu fructe.

Pentru gătit, puteți folosi toate produsele din etapa „Atac", care ar trebui consumate acolo cu măsură.

Inovațiile sunt următoarele:

 1. Tărâță acum mâncăm 2 linguri. l. într-o zi.
 2. Dacă este necesar, atunci un singur art. l. tărâțele de grâu vor ajuta la constipație.
 3. Alimentele lactate nu trebuie să depășească 1 kg, controlați acest lucru.
 4. Apa este aceeași cu 2 litri.
 5. Și acum trebuie să mergi cel puțin o jumătate de oră pe jos.

Datorită alternanței proteinelor cu legumele, îți vei permite să normalizezi metabolismul, apa va părăsi corpul, eliminând toxinele, toxinele, grăsimile și sarea. De îndată ce observați că săgeata de pe cântare a devenit numărul prețuit, ar trebui să treceți la etapa numită „Consolidare".

Etapa numărul 3 - „Consolidare" sau „Asigurarea greutății"

Această fază vă va ajuta să consolidați rezultatele obținute și va dura în funcție de kilogramele pierdute. Adică, dacă ați slăbit 5 kg în a doua etapă, atunci consolidarea va dura 50 de zile, 10 kg - 100 de zile și așa mai departe. Se dovedește pentru un kilogram pierdut de 10 zile din etapa a 3-a.

După ce ați parcurs ultimele două etape, doriți varietate și ceva nou? Cu plăcere! Vă puteți permite acum 40 de grame de brânză tare care conține nu mai mult de 40% grăsime în substanță uscată. Cu cât este mai mică% grăsime, cu atât puteți consuma mai multă brânză.

De asemenea, puteți avea câteva felii de pâine de secară, o unitate de fructe (cu excepția bananelor, cireșelor, cireșelor și strugurilor) și câteva felii de pepene verde sau pepene galben.

În ceea ce privește carnea, acum puteți mânca carne de porc prăjită, slănină și miel în orice cantitate.

Și încă câteva bonusuri: acum vă puteți sprijini pe o porție de legume cu amidon o dată pe săptămână, precum și puteți aranja o „sărbătoare la stomac", care vă permite să mâncați orice prim, secund și desert (un aperitiv - un pahar de vin cu brânză). Dar toate acestea trebuie mâncate într-o singură ședință, la micul dejun sau la prânz.

Acum vom împărți întreaga etapă în două. De exemplu, trebuie să respectați consolidarea timp de 80 de zile. Prima parte - 40 de zile: puteți lua o porție de amidon și o „sărbătoare" pe săptămână, dar în următoarele 40 de zile puteți sărbători și să mâncați amidon de câteva ori pe săptămână.

Ce înțelegem prin amidon? Iată lista și suma permisă pentru consum:

 • Paste. Se pot consuma la aproximativ 220 gr. dressing cu pastă naturală de roșii cu ceapă sau zdrobiți cu puțină brânză parmezană.
 • Grâu integral, precum și cuscus și bulgur de grâu și permis într-o cantitate de 200 gr.
 • Lintea. Poate avea 200-220 de grame, ajută la stabilizarea greutății datorită conținutului de carbohidrați lenti.
 • Fasolea, mazărea și nautul sunt foarte hrănitoare și puteți avea și câteva dintre ele.
 • Orezul și cartofii ar trebui consumați foarte rar, în porții mici de 125 de grame fiecare (cartofii trebuie să fie în uniforma lor). Orezul din cereale integrale poate fi consumat în cantitate de 220 de grame.

Ce sa nu faci:

 1. aranjează două sărbători la rând
 2. necesită un supliment - au un sentiment al proporției

Alegeți pentru dvs. o zi pe săptămână, ca să spunem așa, o proteină de descărcare, astfel încât toate caloriile în exces să poată dispărea cu ușurință și lăsați această zi să fie mereu aceeași, de exemplu - joi.

Tărâțele trebuie consumate până la 2, 5 linguri. l. pe zi și mergeți cel puțin 25 de minute pe zi.

Etapa 4 - „Stabilizare"

Ei bine, acum am ajuns la etapa finală numită „Stabilizare".

Are câteva reguli, care aderă la care nu vă veți îngrășa pe tot parcursul vieții, principalul lucru este doar să le respectați.

 1. Mănâncă ca înainte, dar controlând cantitatea de alimente. Mai bine mai multe proteine și legume, nu exagerați cu fructe, brânză, pâine și alimente cu amidon.
 2. Rămâneți fidel unei zile de post de proteine și greutatea nu va reveni niciodată.
 3. Apă nu mai puțin de 2 litri.
 4. Faceți o plimbare în fiecare zi timp de cel puțin 20 de minute.
 5. Mergeți mai mult, uitați de lifturi, scări rulante și, dacă puteți, ieșiți din microbuz până la stația de autobuz mai devreme / mai târziu și mergeți spre casă / serviciu. Verificați dacă funcționează!
 6. Tărâțe trebuie să mănânci 3 linguri. l. o zi și în fiecare zi.

Rețete Ducan Diet

Există o mulțime de rețete în rețea pentru adepții dietei Ducan și, astfel încât să nu credeți că este plictisitoare și monotonă, încercați să gătiți mai multe feluri de mâncare.

Salata de oua

Luăm două ouă fierte, arpagic, smântână cu conținut scăzut de calorii (chefir) și condimente.

Gătitul este foarte simplu: tăiem ouăle în cuburi, le adăugăm ceapă tocată mărunt și condimentăm o lingură de smântână, sare și voilă, salata parfumată de ouă este gata.

Clatite de dovlecei cu somon

Luăm un kilogram de dovlecei și îi frecăm pe o răzătoare grosieră, lăsăm să se scurgă sucul. Între timp, luați 3 ouă, câteva linguri de amidon de porumb și un ardei gras, amestecați totul, adăugați somon tocat și condimentele cu sare.

Amestecați această masă omogenă cu dovlecei și faceți clătite într-o tigaie din teflon fără ulei. Terminat!

Pâine de trei minute

Este necesar:

 • 2 linguri. l. tărâțe de ovăz și 1 lingură de grâu;
 • câteva ouă;
 • amidon de porumb 3-4 linguri. l. ;
 • 2 linguri. l. chefir;
 • cutie de brânză de vaci moale 0-1% grăsime;
 • 1 plic de praf de copt.

Adăugați puțină sare la amidon și tărâțe, adăugați praf de copt și amestecați bine. Într-un alt vas, amestecați chefirul, ouăle și cașul. Combinăm totul, amestecăm și dispunem în formă. Se coace la cuptor pentru 20-30 de minute.

Se potriveste bine cu somonul si castravetele usor sarat.

Merluciu copt în folie

Luăm fileul de merluciu, îl marinăm în suc de lămâie, adăugăm sare, mirodenii de pește, diverse ierburi, îl înfășurăm în folie și îl coacem la cuptor pentru 10-15 minute.

Recenziile dietei Ducan sunt pur și simplu excelente, multe femei la o vârstă onorabilă au obținut rezultate uimitoare, pierzând până la 50 de ani! kilogram și a luat forma unor fete tinere. Dintre bărbați, recenziile despre dieta Ducan sunt de asemenea bune, toți cei care s-au străduit să obțină greutatea ideală au primit rezultatul dorit și fără a experimenta disconfort psihologic.

Luați în considerare principalele contra și pro ale dietei doctorului Ducan

Minusuri

 • în primele zile, poate exista o oboseală crescută, acest lucru se datorează apariției în organism a corpurilor cetonice, care reduc pofta de mâncare;
 • lipsa de vitamine, compensați acest lucru cu complexe de vitamine comprimate;
 • lipsește încă grăsime, așa că uneori puteți adăuga puțin ulei vegetal;
 • Dieta lui Ducan poate să nu atragă persoanele care sunt leneși să gătească;
 • nu este potrivit pentru persoanele cu intoleranță persistentă la anumite alimente, persoanele care suferă de alergii și persoanele cu boli de stomac.

pro

 • exclusiv naturale, se folosesc cele mai utile produse;
 • rezultat sută la sută, chiar și cu rezistența organismului la diete;
 • motivație excelentă în etapa „Atac", greutatea dispare rapid;
 • gustos și sănătos;
 • oricând poți mânca mult;
 • dietele sunt foarte ușor de urmat, indiferent dacă sunteți acasă, lucrați într-un birou sau într-o stațiune.

Încercați dieta minune a lui Pierre Ducan și evaluați-i eficiența!